Als eerste in Nederland biedt CELEVT sinds 2019 in de Trauma Academie een unieke opleiding aan die zich richt zich op de gespecialiseerde behandeling van cliënten met ervaringen van Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (VCT), waaronder psychische en fysieke mishandeling, verwaarlozing en seksueel misbruik.

Play Video

Curriculum

Het curriculum  bestaat op dit moment uit een 1-jarige geaccrediteerde opleiding VCT bij Volwassenen als Master (HBO-niveau) en Expert level 1 (postacademisch).

In 2022 en 2023 wordt het aanbod uitgebreid

Vooraanstaande experts

Wij werken in onze opleidingen samen met vooraanstaande experts in het vakgebied die ieder hun sporen breed verdiend hebben door klinische ervaring en innovatief vermogen, als publicist en of sprekeren en een loopbaan in [wetenschappelijke] publicaties en onderzoek.

Zij zijn BIG-geregistreerd psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, gz-psycholoog, vaktherapeut, bewegingswetenschapper, verpleegkundig specialist, verplegingswetenschapper of anderszins gespecialiseerd binnen het vakgebied.

Scheidslijnen doorbreken

De Trauma Academie wil niet alleen vernieuwend zijn in de opleiding en behandelaanpak maar ook invulling geven aan het overbruggen van de verschillen in klinische en wetenschappelijke benaderingen.

We doorbreken de traditionele scheidslijnen en spelen wij in op de actuele vraagstukken binnen het vakgebied. Zo combineren wij praktijk en wetenschap met kennis en innovatie.

Onze docenten

Docenten_213
Drs Martijne Rensen
Annemijn Rijk
Annemijn Rijk
Myriam Hoornick de Kok
Drs. Myriam Hoornick – de Kok
Christel-
Drs. Christel Kraaij
MarietteGroenendijk
Drs Mariëtte Groenendijk
SuzanneKanpen
Drs. Saskia Knapen
greetveraerscht
Prof. Dr. Greet Vanaerschot
NienkeKool
Dr. Nienke Kool
NellekeNicolai
Dr. Nelleke J. Nicolai
Mia Scheffers
Mia Scheffers
erik-de-soir
Dr. Erik De Soir
JoanySpierings
Drs. Joany Spierings
MartijnStofsel
Drs. Martijn Stöfsel
StefanieTerpstra
Stefanie Terpstra MSc
suzanneboon
Dr Suzette A. Boon
AnnekeVinke
Dr. Anneke Vinke
renategeuzinge
Drs Renate Geuzinge
photo Struik 1
Arianne Struik

Opleidingslocaties

Ja, ik abonneer mij op de nieuwsbrief van CELEVT en de Trauma Academie