Post Academische Nascholing

juli 17, 2017
Post Master | HBO nascholing
juli 17, 2017
Schermafbeelding 2017-08-29 om 16.24.01
Nieuw: eerste uitgave E-Magazine Vroeg Trauma en Nu
augustus 29, 2017

Post Academische Nascholing

1-jarige Post Academische nascholing voor BIG-geregistreerde psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten en GZ-psychologen in de diagnostiek en behandeling van cliënten met Complexe PTSS en Dissociatieve Stoornissen [met aanverwante co-morbiditeit] en een voorgeschiedenis van Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering. Met topexperts uit de behandelpraktijk en wetenschap. Leidt op tot VCT-Expert. Download hier de betreffende brochure.

Prijs: 3400 euro. Bekijk hiervoor de brochure
Inschrijven kan onderaan deze pagina.

 

Post Academische Nascholing

Brochure Post – Academische Nascholing
Bekijk de inhoud van de 1 jarige Post-Academische Nascholing. De opbouw van de cursussen, de doelgroep, registratie ‘VCT_Expert’ en ‘VCT_Expert-en specialist’, de kosten en de VIP-regeling.
Lees hier de informatie.

Cursus Diagnostiek
Diagnostisch onderzoek naar Complexe Post Traumatische StressStoornis (CPTSS) en Dissociatieve Stoornissen met aanverwante co-morbiditeit. Inclusief de therapeutisch relatie, ontwikkelingspsychologie en hechting.
Lees hier de informatie.

Cursus stabilisatie en symptoomreductie
Stabilisatie en symptoomreductie bij cliënten met CPTSS en bij cliënten met Dissociatieve Stoornissen. Inclusief de therapeutische relatie, nieuwe inzichten en de ‘stabilisatie-discussie’. Lees hier de informatie.

Cursus Traumabehandeling
Traumabehandeling inclusief de vernieuwende focus op traumaverwerking met de therapeutische relatie supervisiedagen. Lees hier de informatie.

Cursus Re-integratie
Re-integratie en nieuw toekomstperspectief met nieuwe ontwikkelingen hechting en afscheid [van therapeut en client], positieve psychologie en welbevinden. Lees hier de informatie.

CELEVT Register Zoek VCT Behandelaar
Na een omschreven nascholingen en cursussen aan de Trauma Academie kunnen cursisten zich inschrijven in het CELEVT Register Zoek een VCT behandelaar. Bij de betreffende nascholingen en cursussen wordt dit vermeld. Download hier de betreffende brochure.

Kwaliteit. Met de registratie geeft u aan dat u op een bepaald niveau en passend bij uw beroepsuitoefening over de benodigde kennis beschikt binnen uw vakgebied [Diagnostiek en behandeling volwassenen met VCT-problematiek. Als professional geeft de vermelding in het Register een profilering van uw kennis en geeft u cliënten, verwijzers en verzekeraars aan dat cliënten gediagnosticeerd en behandeld worden door een professional die beschikt over actuele kennis binnen het vakgebied.

Behandelinhoudelijke visie
Geen opleiding zonder gedegen behandelinhoudelijke visie. Hoogtepunten: multidisciplinair en integraal, focus op traumaverwerking, gedesorganiseerde hechting, positieve psychologie en welbevinden en ook de parallelprocessen en teamontwikkeling. Lees hier meer.

U kunt zich hieronder inschrijven:

Comments are closed.