Praktisch

juni 28, 2017
thema
Congresthema
mei 31, 2017
Landelijk HART College
juni 28, 2017

Lees hier meer over accreditatie, klachtenprocedure, CELEVT Register Zoek VCT Behandelaar, opleidingslocatie en meer.

Opleidingslocatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 020 364 26 39 (als u een antwoordapparaat krijgt spreek dan a.u.b. in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug) en via e-mail info@celevt.nl

Opleidingslocatie
Gebouw NEST
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen.

Accreditatie

Alle cursussen worden geaccrediteerd bij beroepsverenigingen en zijn zo ook terug te vinden in agenda’s van de betreffende verenigingen. Op de certificaten van de Trauma Academie staat vermeld wat het aantal accreditatiepunten is. Wij vragen niet standaard bij elke cursus accreditatie aan bij alle beroepsverenigingen. Over het algemeen wordt aangevraagd bij: FGzP, NVP, VEN,VCGT, NIP. Indien gewenst en bij voldoende belangstelling en aantal deelnemers kunnen wij aanvullende accreditaties aanvragen. Download hier het accreditatiereglement.

Klachtenprocedure

Allereerst wendt u zich met een klacht tot de betreffende docent. Indien u zich niet kunt vinden in het besluit van de docent, dan kunt u zich wenden tot de directie via info@celevt.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen een bevestiging van ontvangst van de klacht, met daarin de gegevens van de docent die de klacht in behandeling heeft genomen. Wij streven ernaar de klacht binnen zes weken naar tevredenheid af te handelen. Klachten worden anoniem geregistreerd en vijf jaar bewaard. Download hier de klachtenprocedure.

Algemene Voorwaarden

Op de cursussen zijn de Algemene Voorwaarden voor opleidingen en bijeenkomsten van CELEVT van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

 

 

Comments are closed.