Masterclasses

juli 11, 2017
Trauma Informed Practice (TIP) Conferenties
juli 1, 2017
Praktisch en Accreditatie
juli 12, 2017

Masterclass Psychodynamica en organisatieverandering – Trauma, survival en herstel in organisaties. Voor verandermanagers.

Hebt u dat ook?
U bent ingezet om een verandertraject te begeleiden maar het lijkt maar niet te willen lukken. Er is geen eenduidige verklaring te vinden. U vraagt zich af hoe dit kan gebeuren, waarom het gebeurt en hoe u hierop kunt reageren.

Onzekerheid, uitdaging
Veranderingen zijn verbonden met onzekerheid, angst, ontregeling, gevoelens van verlies, maar ook met gevoelens van uitdaging, plezier, expansiedrang en exploratiedrift.

Mensen en groepen
Hoe begeleiden we mensen en groepen bij verstoorde machtsverhoudingen en uiteenlopende belangen? Wat doen we met drijvende en storende krachten van personen en groepen? Wat als er oude pijn opgeruimd moet worden?

Psychodynamisch referentiekader
Door toepassen van kennis en interventiemethodes uit het psychodynamisch referentiekader kunnen stagnerende veranderingsprocessen omgekeerd worden naar werkbare productieve energie.

Doelgroep
(interim-) Managers, bestuurders, adviseurs, professionals.

Masters aan het woord
Twee sprekers belichten het thema “Psychodynamica en organisatieverandering, Trauma, survival en herstel” vanuit verschillende invalshoeken binnen hun vakgebied. Casussen worden besproken: interactief en “hands-on”.

Bekijk hier de brochure.
Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Kosten: 525,00 euro.
Januari en Februari 2018. Van 15.30 – 20-30 uur.
Bekijk de agenda voor de data

Vooraankondiging: Masterclass Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek

Drs. Martijn Stöfsel ter ere van het verschijnen van het Boek: Stöfsel, M., Mooren, T. (2017); Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek, Amsterdam Bohn Stafleu van Loghum. 8 juni 2018.

U kunt zich hieronder inschrijven voor een van de Masterclasses.

Comments are closed.